середу, 22 квітня 2015 р.

Творчість - момент створення майбутнього в теперішньому

         21 квітня 2015 року відбулося чергове засідання ММО вчителів 4 класів на тему "Творчість - момент створення майбутнього в теперішньому".
         На засіданні були обговорені методичні рекомендації щодо проведення державної підсумкової атестації у 4-х класах, орієнтовні вимоги до змісту атестаційних завдань, оформлення робіт. оцінювання.
        Про велике значення дослідницької діяльності як засобу стимулювання пізнавальної активності учнів початкових класів
повідомила Народовська О.М. І наголосила, що основними методами організації навчальної діяльності в умовах дослідницького методу є: ігровий, проблемний, евристичний, дослідницький. А стимулюванню навчально-дослідницької діяльності сприяють проектна діяльність, використання проблемних ситуацій, інтерактивних технологій.
        Басанська В.А. поділилася досвідом формування та розвитку креативного мислення молодших школярів за допомогою дидактичних ігор.
       Проблеми збереження здоров'я дітей була присвячена презентація Крамар Л.А.

Практичний психолог Машко А.С. розповіла вчителям ММО про залучення до навчання в загальноосвітніх школах дітей з особливими потребами. Вона наголосила на тому, що актуальнішою проблемою інклюзивного навчання є проблема професійної підготовки педагогів, яким слід опанувати відповідні знання і навички.


Звіт про курсову перепідготовку підготувала Ленець В.В.

Методист управління освіти Кострикіна В.В. багато уваги приділила  питанням підготовки до атестації вчителів

Немає коментарів:

Дописати коментар